Over mezelf


Achtergrond

Ik heb aan de Universiteit Gent Criminologie gestudeerd, een multi-disciplinaire richting, welke vakken inhoudt zoals psychologie, sociologie en rechten. Mijn focus en interesse heb ik steeds gericht op de mens in al zijn facetten en daarbij een ervaring opgebouwd gedurende mijn carrière rond de interacties tussen mensen binnen projecten, organisaties en externe dienstverleners, als coach, mentor, project manager of trainer.

Doorheen mijn carrière ben ik verder beginnen onderzoeken welke de achterliggende redenen waren die resulteerden in het falen van projecten of programma's. Hierdoor verruimde ik mijn kennis en ervaring met betrekking tot de reactie van de organisaties en hun bedrijfscultuur ten aanzien van snelle veranderingen binnen de markt om competitief te blijven.


Mijn belangrijkste doelstellingen

Als Professional Agile coach is mijn belangrijkste doelstelling ervoor te zorgen dat uw organisatie als geheel haar eigen hoofddoelen bereikt, haar eigen systeem optimaliserende doelen definieert.

Natuurlijk kan een organisatie dit doen door gebruik te maken van mijn ervaring, begeleiding en verschillende coaching / trainingstechnieken die ik kan aanbieden, maar de gevonden manieren en oplossingen moeten bij een organisatie horen, niet bij mij. Ik kom NIET in een bedrijf om glorie te zoeken voor persoonlijke prestaties of om indruk op je te maken met mijn individuele prestaties. Ik kom om je te helpen uw persoonlijk succes te behalen en uw eigen organisatorische prestaties te verbeteren door u te helpen uw eigen wegen te zoeken.

Mijn grootste prestatie is uw volledige tevredenheid over uw eigen verbeterde prestaties. Ik verheug me er telkens op om volledig los te laten (of de intensiteit van de betrokkenheid te verminderen) wanneer we het er beiden over eens zijn dat uw organisatie een gewenst niveau van volwassenheid en autonomie heeft bereikt, en verder vertrouwen op mijn coaching niet langer nodig is (of kan worden verminderd). Mijn uiteindelijke doel is om mezelf uit de baan te coachen “