TRAINING


TRAINING

I.Training : Hoe, wat, wanneer...?


Mijn trainingen zijn gebaseerd op werkelijke situaties die we samen zullen simuleren zodat je klaar bent om in de praktijk te treden met een groter zelfbewustzijn van je kennis en mogelijkheden.

De trainingen die ik geef zullen je zeker de nodige inzichten geven die je zoekt. Daarom gebruik ik interactiviteit en 'gamification' om zelf te beleven hoe het is om een rol te ervaren, op te nemen en uit te voeren.


Een gezond lichaam en gezonde geest

De trainingen zullen doorgaan in een moderne ruimte bij mij thuis midden in de Vlaamse Ardennen. In een aangename, vriendschappelijke sfeer, zal de training steeds gebaseerd zijn op volgende 3 principes:

1. Afwisseling theorie met simulatie oefeningen en nabespreking

2. Gamification : spelenderwijs nieuwe zaken aanleren. 

3. Ontspanning (fietsen, mountainbiken, wandelen, ...). Of vooraf bepaalde ontspanning zodat niemand uit de boot valt.Persoonlijke - of groepstrainingen met betrekking tot: Scrum, Kanban, Scrum Master, Product owner, Agile Project manager, Agile leaders

                 II. GAMIFICATIONBen je het moe om telkens die theorie te horen over Scrum, Scaling Agile, Kanban, etc... Dan ben je aan het juiste adres. Ik heb mezelf toegelegd om Scrum, Kanban en de Agile transformatie te verduidelijken via gamification waarbij je op een beperkte tijd deze nieuwe manieren van werken en denken kan ervaren en beleven.


1.Scrum

Workshop 1 : Leer de Agile mindset en kracht van Scrum via Lego. Lego4Scrum is de meest interactieve manier om de Agile denkwijze en het Scrum framework in actie te zien.

Een andere workshop over Scrum : Een Scrum simulatie spel waarbij het samen schrijven aan een misdaadverhaal wordt gebruikt om de iteratieve productontwikkeling te verduidelijken en te ervaren.


2. Kanban :

Workshop 2 : Het getKanban Board Game is een fysisch spel ontworpen om de concepten en de mechanismen van Kanban voor software development in een workshop setting te demonstreren. Het is hands-on, stimulerend en leuk!


3. Agile Transformatie :

Workshop 3 : The Agile Fluency Game simuleert een  2.5 jaar software development team. Game players leren over de voordelen en de trade-offs van het aanpassen aan de agile praktijk.